Welkom en hartelijk dank voor uw interesse in onze diensten.
Stream-Service is een dienst van The Perfect Shine BV.

Wij verzorgen de mogelijkheid om wereldwijd online uw evenement, bruiloft, kerkdienst, rouwdienst, webcast, webinar of presentatie te kunnen volgen via internet, platvorm onafhankelijk (mobiel, ipad, computer, etc.).
De uitzending is voor uw bezoekers eenvoudig te vinden in het overzicht op onze hoofdpagina van deze website. Deze link kan openbaar zijn, of besloten beveiligd met een wachtwoord.

Met meervoudige op afstand bedienbare cameras brengen wij de uitzending vanaf lokatie online in beeld. En natuurlijk zorgen we ook voor bijbehorend kwalitatief geluid.
Behalve wisselen tussen de camera beelden kunnen we ook titels toevoegen, videos instarten, afbeeldingen, fotos weergeven en de uitzending opnemen voor op DVD of USB stick.
Ook direct de uitzending op locatie weergeven op TVs, LED-schermen of middels projectie is mogelijk.
Geen internet verbinding op locatie? Via het mobiele netwerk kunnen wij bijna overal in Nederland toch live uw uitzending online brengen.

We nemen graag vooraf het draaiboek met u door en adviseren u in de mogelijkheden, zodat geen enkel detail in de uitzending wordt vergeten.

Geinteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende scherpe offerte!
Stream-Service.NL is een dienst van:
Terug naar de steam events agenda
Wij verzorgen live streams voor:
The Perfect Shine BV
A. Einsteinweg 21 G6
2408 AP Alphen aan den Rijn (NL)
Email: Info@PerfectShine.NL
Tel. +31 (0)6 - 55784528
Archief van uitzendingen die zijn geweest
Uitvaart Verzorgers, Kerken,
Particulieren en Bedrijven